Сайт в режимі тестування та наповнення. Стара версія доступна за посиланням: old.shostka-rada.gov.ua

Відбулась робоча зустріч

15/07/22

15.07.2022 року відбулась робоча зустріч фахівця Шосткинського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області з членами спостережної комісії при  Шосткинській міській раді.

Метою заходу була координація спільних зусиль в частині організації та здійсненні громадського контролю за дотриманням прав, свобод та законних інтересів осіб звільнених від  відбування покарання, надання допомоги у соціальній адаптації особам, які відбувають покарання у виді обмеження або позбавлення волі на певний строк та готуються до звільнення під час військового стану.

В.о. начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної роботи Шосткинської міської ради Валентина Лисенко, звернула увагу на необхідність вирішення окремих питань, зокрема визначення місця проживання, працевлаштування, отримання соціальних послуг засуджених та осіб звільнених від відбування покарання, оскільки дана категорія потребує допомоги.

На підставі вищезазначеного вирішено продовжити співпрацю за напрямком впровадження пенітенціарної пробації під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк. http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/RE36964.html