07 грудня 2018 року в Конгрес-центрі СумДУ за адресою; м. Суми; вул. ГІокровська, 9/Г відбудеться форум «Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині».
Форум проводиться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку1 в рамках ініціативи EWBusiness Європейського Союзу.
До участі у форумі запрошуються власники, менеджери та фахівці готельно- ресторанного бізнесу, які зацікавлені у підвищенні якості та ефективності надання послуг, а також у розвитку туристичної привабливості Сумського регіону.
Участь у форумі безкоштовна, реєстрація обов’язкова за посиланням https ;//form, і otformeii. com/83205З31506346. Кількість місць обмежена, обов’язково після реєстрації дочекайтеся підтвердження щодо участі.
Форум
«Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині»
Програма заходу
07 грудня 2018 р., вул. Покровська, 9/1, Конгрес-центр СумДУ
Партнери: ресторан-піцерія “Simbiosi” та ресторан паназійської кухні «Япі»
9:00-9:30 |
Реєстрація учасників, вітальна кава. |
9:30-9:40 |
Вітальні слова. |
9:40-10:10 |
Готельно-ресторанний бізнес Сумщини як чинник підвищення туристичної привабливості регіону.
Юрій Гладенко, начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації. |
10:10-10:50 |
Особливості франчайзингу в індустрії гостинності.
Андрій Кривонос, голова Директорату Асоціації франчайзингу (м. Київ). |
10:50-11:30 |
Секрети ефективного підбору, утримання та мотивації персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Юлія Косенко, експерт–практик, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, експерт журналів «Академія гостинності» та «Отельер и Ресторатор». |
11:30-12:00 |
Перерва на каву.
|
12:00-12:30 |
Розвиток готельної індустрії в регіонах як фактор підвищення їх інвестиційної привабливості.
Сергій Яковлєв, регіональний операційний директор компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ). |
12:30-13:10 |
Презентація франшизи DREAM Hostel. Характеристика реалізованих проектів із відкриття хостелів.
Володимир Колесник, власник хостелу мережі Dream Hostels, відкритого по франшизі, менеджер з розвитку мережі Dream Hostels, однієї з найвідоміших мереж хостелів України з мінімальною оцінкою не нижче 9 (на Booking.com)! (м. Запоріжжя). |
13:10-14:00 |
Професійна етика, безпека та стандарти обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі.
Андрій Валовий, незалежний експерт в сфері HoReCa, менеджер міжнародної консалтингової компанії DKTeam, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», засновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту PRO.100 (м. Львів) |
14:00 – 14:30 |
Переїзд на автобусах. |
14.30-15.30 |
Обід |
15:30 – 17:00 |
Безкоштовні майстер-клас із приготування піци від ресторану-піцерії «Simbiosi» та майстер-клас із приготування суші від ресторану паназійської кухні «Япі».
|
15:30 -17:30
|
Платний воркшоп на тему паназійської кухні (приготування страв: суп том-ям, курка у кисло-солодкому соусі, удон з яловичиною) на базі ресторанів “Simbiosi” та «Япі».
Дмитро Єгупов, співзасновник «Перша Українська асоціація Шеф-поварів», співзасновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту «Modern Chef» (м. Дніпро).
|
17:00-18:00 |
Підведення підсумків. Networking. |
За додатковою інформацією звертатися:
Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми
(вул. Покровська 9/1, каб.158):
bscenter.sumy@gmail.com (050)4073354