Головна сторінка

 Оголошення, анонси культурного життя

 Оголошення про скликання сесій міської ради, засідань виконкому

 Місто

 Місцеве самоврядування

 Виконавчі органи Шосткинської міської ради

 Місцеві вибори

 Звіти органу влади

 Гаряча лінія

 Онлайн - голосування та опитування

 Поточні творчі конкурси

 Взаємодія з громадськістю

 Виконавчі органи державної влади

 Документи

 Публічні закупівлі

 Комунальна власність

 Послуги

 Статистика

 Споживач

 Економіка

 Інвестиції

 Регуляторна діяльність

 Доступ до публічної інформації

 Звернення громадян

 Запобігання та протидія корупції

 Фінансові ресурси та їх направлення

 Управління з питань НС інформує

 Медіа

 Військова служба за контрактом



 
УРЯДОВА ГАРЯЧА ЛІНІЯ
 
 
 
КАЛЕНДАР СВЯТ НА  2018

РІК ДЛЯ УКРАЇНИ

 

  

МІСЬКІ АВТОБУСНІ

МАРШРУТИ

 

 

 

 

 ТЕЛЕФОННИЙ

ДОВІДНИК

      

 

 

  

 

 

 

 

 

До уваги бізнес-спільноти міста Шостка!

07 грудня 2018 року в Конгрес-центрі СумДУ за адресою; м. Суми; вул. ГІокровська, 9/Г відбудеться форум «Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині».

 

Форум проводиться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку1 в рамках ініціативи EWBusiness Європейського Союзу.

 

До участі у форумі запрошуються власники, менеджери та фахівці готельно- ресторанного бізнесу, які зацікавлені у підвищенні якості та ефективності надання послуг, а також у розвитку туристичної привабливості Сумського регіону.

 

Участь у форумі безкоштовна, реєстрація обов'язкова за посиланням https ;//form, і otformeii. com/83205З31506346. Кількість місць обмежена, обов’язково після реєстрації дочекайтеся підтвердження щодо участі.

 

 Форум

«Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині»

 

Програма заходу

 

07 грудня 2018 р., вул. Покровська, 9/1, Конгрес-центр СумДУ

 

 

Партнери: ресторан-піцерія "Simbiosi" та ресторан паназійської кухні «Япі»

 

 

9:00-9:30

 

Реєстрація учасників, вітальна кава.

 

9:30-9:40

 

Вітальні слова.

 

 

9:40-10:10

 

Готельно-ресторанний бізнес Сумщини як чинник підвищення туристичної привабливості регіону.

 

Юрій Гладенко, начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації.

 

10:10-10:50

 

Особливості франчайзингу в індустрії гостинності.

 

Андрій Кривонос, голова Директорату Асоціації франчайзингу (м. Київ).

 

 

10:50-11:30

 

Секрети ефективного підбору, утримання та мотивації персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

 

Юлія Косенко, експерт–практик, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, експерт журналів «Академія гостинності» та «Отельер и Ресторатор».

 

11:30-12:00

 

Перерва на каву.

 

 

 

12:00-12:30

 

Розвиток готельної індустрії в регіонах як фактор підвищення їх інвестиційної привабливості.

 

Сергій Яковлєв, регіональний операційний директор компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ).

 

 

12:30-13:10

 

Презентація франшизи DREAM Hostel. Характеристика реалізованих проектів із відкриття хостелів.

 

Володимир Колесник, власник  хостелу мережі Dream Hostels, відкритого по франшизі, менеджер з розвитку мережі Dream Hostels, однієї з найвідоміших мереж хостелів України з мінімальною оцінкою не нижче 9 (на Booking.com)!  (м. Запоріжжя).

 

 

   13:10-14:00

 

Професійна етика, безпека та стандарти обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі.

 

Андрій Валовий, незалежний експерт в сфері HoReCa, менеджер міжнародної консалтингової компанії DKTeam, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», засновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту PRO.100 (м. Львів)  

 

   14:00 – 14:30

 

Переїзд на автобусах.

 

   14.30-15.30

 

 

Обід

 

 

   15:30 – 17:00

 

Безкоштовні майстер-клас із приготування піци від ресторану-піцерії «Simbiosi» та майстер-клас із приготування суші від ресторану паназійської кухні «Япі».

 

 

 

 

   15:30 -17:30

 

 

Платний воркшоп на тему паназійської кухні (приготування страв: суп том-ям, курка у кисло-солодкому соусі, удон з яловичиною) на базі ресторанів "Simbiosi" та «Япі».

 

Дмитро Єгупов, співзасновник «Перша Українська асоціація Шеф-поварів», співзасновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту «Modern Chef» (м. Дніпро).

 

 

   17:00-18:00

 

Підведення підсумків. Networking.

 

 

За додатковою інформацією звертатися:

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми

(вул. Покровська 9/1, каб.158):

bscenter.sumy@gmail.com   (050)4073354

 

 



05.12.2018 15:17

Источник: Шосткинська міська рада http://shostka-rada.gov.ua




 
 
 
 
 

ШОСТКИНСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ

ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ


 ШОСТКИНСЬКА МІСЬКА ЦБС

 ШОСТКИНСЬКА ДИТЯЧА

ШКОЛА МИСТЕЦТВ

МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

СТАНЦІЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ

 

 

НОВИНИ ШОСТКИ 

 

  

  

 


Цей веб-сайт створений відповідно до проекту "Створення системи ефективного управління муніципальною економікою шляхом запровадження сприятливих інвестиційних умов в пріоритетних сферах економічної діяльності", що є переможцем IV Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2006 р.

УВАГА! При використанні матеріалів сайту гіперпосилання на www.shostka-rada.gov.ua є обов'язковим

© 2007 Ідея й структура: Артем Серенок
© 2007-2014 Технічний супровід: "Шостка.NET"