Сайт в режимі тестування та наповнення. Стара версія доступна за посиланням: old.shostka-rada.gov.ua

До уваги бізнес-спільноти міста Шостка!

05/12/18

07 грудня 2018 року в Конгрес-центрі СумДУ за адресою; м. Суми; вул. ГІокровська, 9/Г відбудеться форум «Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині».

 

Форум проводиться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку1 в рамках ініціативи EWBusiness Європейського Союзу.

 

До участі у форумі запрошуються власники, менеджери та фахівці готельно- ресторанного бізнесу, які зацікавлені у підвищенні якості та ефективності надання послуг, а також у розвитку туристичної привабливості Сумського регіону.

 

Участь у форумі безкоштовна, реєстрація обов’язкова за посиланням https ;//form, і otformeii. com/83205З31506346. Кількість місць обмежена, обов’язково після реєстрації дочекайтеся підтвердження щодо участі.

 

 Форум

«Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині»

 

Програма заходу

 

07 грудня 2018 р., вул. Покровська, 9/1, Конгрес-центр СумДУ

 

 

Партнери: ресторан-піцерія “Simbiosi” та ресторан паназійської кухні «Япі»

 

 

9:00-9:30

 

Реєстрація учасників, вітальна кава.

 

9:30-9:40

 

Вітальні слова.

 

 

9:40-10:10

 

Готельно-ресторанний бізнес Сумщини як чинник підвищення туристичної привабливості регіону.

 

Юрій Гладенко, начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації.

 

10:10-10:50

 

Особливості франчайзингу в індустрії гостинності.

 

Андрій Кривонос, голова Директорату Асоціації франчайзингу (м. Київ).

 

 

10:50-11:30

 

Секрети ефективного підбору, утримання та мотивації персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

 

Юлія Косенко, експерт–практик, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, експерт журналів «Академія гостинності» та «Отельер и Ресторатор».

 

11:30-12:00

 

Перерва на каву.

 

 

 

12:00-12:30

 

Розвиток готельної індустрії в регіонах як фактор підвищення їх інвестиційної привабливості.

 

Сергій Яковлєв, регіональний операційний директор компанії Reikartz Hotel Group (м. Київ).

 

 

12:30-13:10

 

Презентація франшизи DREAM Hostel. Характеристика реалізованих проектів із відкриття хостелів.

 

Володимир Колесник, власник  хостелу мережі Dream Hostels, відкритого по франшизі, менеджер з розвитку мережі Dream Hostels, однієї з найвідоміших мереж хостелів України з мінімальною оцінкою не нижче 9 (на Booking.com)!  (м. Запоріжжя).

 

 

   13:10-14:00

 

Професійна етика, безпека та стандарти обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі.

 

Андрій Валовий, незалежний експерт в сфері HoReCa, менеджер міжнародної консалтингової компанії DKTeam, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», засновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту PRO.100 (м. Львів)  

 

   14:00 – 14:30

 

Переїзд на автобусах.

 

   14.30-15.30

 

 

Обід

 

 

   15:30 – 17:00

 

Безкоштовні майстер-клас із приготування піци від ресторану-піцерії «Simbiosi» та майстер-клас із приготування суші від ресторану паназійської кухні «Япі».

 

 

 

 

   15:30 -17:30

 

 

Платний воркшоп на тему паназійської кухні (приготування страв: суп том-ям, курка у кисло-солодкому соусі, удон з яловичиною) на базі ресторанів “Simbiosi” та «Япі».

 

Дмитро Єгупов, співзасновник «Перша Українська асоціація Шеф-поварів», співзасновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту «Modern Chef» (м. Дніпро).

 

 

   17:00-18:00

 

Підведення підсумків. Networking.

 

 

За додатковою інформацією звертатися:

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми

(вул. Покровська 9/1, каб.158):

bscenter.sumy@gmail.com   (050)4073354